Laddstolpar

Laddstolpar

För dig med elbil

Elbilsmarknaden fortsätter att öka i rekordtakt och år 2020 förväntas elbilsmarknaden ta ytterligare ett stort kliv då den nya generationen elbilar lanseras och modellerna blir betydligt fler. Trelleborgs Energi AB ansvarar för 26 laddpunkter i Trelleborgs kommun.

Betalning laddström

Med Trelleborgs Energis laddkort betalar du enkelt för laddningen av din elbil med app eller laddkort. Du använder våra laddstationer genom att förladda pengar på ditt laddkonto. När du sen laddar din elbil dras pengar från laddkontot.

Om du är elhandelskund hos oss och har vårt laddkort lämnar vi 1 kr rabatt på laddströmen på våra stolpar. Våra kort fungerar på alla E.on:s laddstolpar i Europa.


Karta över våra laddstolpar

Karta laddstolpar


Placering av laddstolpar

Smidig laddning

Stolparna är placerade vid de stora genomfartslederna i Trelleborg och på platser där vi tänker oss att laddkunderna stannar naturligt i 2 timmar. Detta så att laddningen ska kännas så naturlig som möjligt, och inte som ett avbrott i elbilsförarens vardag.
Placering av laddstolpar

Produkter

Laddstolpar av EU-standard

Vi använder oss av Garos laddstolpar med Typ2 anslutning, EU-standard.

En del bilar på marknaden har Typ1-anslutningen (Japansk standard), detta gäller främst bilar från den asiatiska marknaden. Kunder med bilar som har Typ1-anslutning måste skaffa en speciell kabel för att kunna använda våra laddpunkter.

Produkter laddstolpar

Gör ett bra val

Vi hjälper dig att välja rätt elavtal, anpassat efter behov och livssituation. Oavsett vilket avtal du väljer så garanterar vi att du får 100 procent förnybar el. Bara det är ett bra val.