Om oss

Om oss

Ditt lokala elhandelsföretag

Trelleborgs Energiförsäljning är ett lokalt, miljömedvetet elhandelsbolag. Vi säljer el till privatpersoner och företag i hela Sverige men har vår bas i Trelleborg. På ett tryggt och personligt sätt hjälper vi dig att välja rätt elavtal.

100 % hållbart

Vi köper in all vår el från elbörsen NordPool i Oslo. All el som köps in och säljs vidare är producerad i vattenkraftverk eller via solceller. Därför är vår miljöpåverkan via utsläpp av koldioxid (CO2) noll. Inte bidrar vi till att skapa något kärnbränsleavfall heller. Det kallar vi hållbar el.

Gör ett bra val

Vi arbetar hela tiden för att hålla elpriserna inom kommunen och på Söderslätt så låga som möjligt, utan att göra avkall på miljö och långsiktighet. Vi hjälper dig att välja rätt elavtal, anpassat efter behov och livssituation. Om du har en annan elleverantör idag men vill byta till oss så sköter vi detta åt dig. Det går att teckna elavtal även om du har bundit ditt elpris hos din nuvarande elleverantör, vi bevakar och tar över dig som kund när du blir fri att byta.

Gör ett bra val

Vi hjälper dig att välja rätt elavtal, anpassat efter behov och livssituation. Oavsett vilket avtal du väljer så garanterar vi att du får 100 procent förnybar el. Bara det är ett bra val.