Landskamp på Vångavallen

Kvalmatch 170406

Vi sponsrar kvällens landskamp i fotboll på Vångavallen mellan OS-silvermedaljörerna Sverige och OS-bronsmedaljörerna Kanada.

Hoppas att vi ses på matchen!

 

 

 

 

 

 

 

Återbäring igen!

TA-återbäring 2017

 

 

 

 

 

 

 

Vi är stolta att för tredje gången på fyra år kunna lämna återbäring till alla våra kunder.

150 kr kommer att dras av på fakturan som skickas ut i april. Även du som idag inte är kund men byter till oss som elleverantör och tecknar avtal under mars kommer att få del av återbäringen.

Isbanan på Stortorget

Nu v.8 är sista veckan som isbanan finns på Stortorget i Trelleborg. Kom gärna förbi och åk en runda, skridskor finns att hyra på plats. Vi är med och sponsrar banan och förhoppningsvis går det att sätta upp den även nästa säsong.Isbanan nere 2017

Vintersäkra ditt elpris

Prognoser pekar på att elpriserna i vinter kommer att bli dyrare än vanligt. Det som föranlett detta är en mild och torr höst samt underskott i både vattenmagasin och mindre snö och markvatten än normalt i både Sverige och Norge.

Du som har rörligt elpris har nu möjlighet att byta ut det rörliga priset mot ett fast pris och efter periodens slut automatiskt gå tillbaka till vårt vanliga rörliga elpris. Vintersäkringen gäller perioden 1 december till 31 mars och elpriset blir då 51.60 (101.00) öre/kWh. Du som är kund bör ha mottagit vårt erbjudande att teckna vintersäkring med posten denna veckan. Om inte, ring eller maila oss så ordnar vi det åt dig.

Vill du bli ny kund hos oss och samtidigt teckna vintersäkring? Ring oss så hjälper vi dig med det.

Vinn fribiljetter till TFF:s matcher – Avslutad

Tävla & vinn fribiljetter till TFF:s matcher – OBS! AVSLUTAD

Lagom till TFF:s två resterande hemmamatcher ger vi dig chansen att vinna 2 st fribiljetter. Sammanlagt finns sex fribiljetter i potten och varje vinnare tilldelas 2 st.

Tävlingen pågår från den 26/9 kl. 06:00 till och med den 17/10 kl. 23:59. Vinnarna presenteras på vår facebooksida den 18/10.

Hur deltar jag i tävlingen?

  1. Gå till https://www.facebook.com/trelleborgsenergiforsaljning/ och gilla vår sida.
  2. Kommentera tävlingsinlägget på sidan med ditt bästa fotbollsminne följt av #tefabtävling.
    Till exempel ”VM-bronset 1994 #tefabtävling” eller ”Första gången jag såg TFF på Vångavallen #tefabtävling”.
  3. Vi väljer ut tre deltagare som vinner 2 st fribiljetter vardera.
  4. När tävlingen är över kontaktar vi vinnarna och lämnar över biljetterna på lämpligast vis. Biljetterna kan antingen hämtas på vårt kontor i Trelleborg eller skickas med post till vinnarna.

Trelleborgs Energiförsäljning AB stöttar Trelleborgs FF, i vått och torrt.

 

Villkor och regler för Trelleborgs Energiförsäljning AB:s Facebook-tävlingar

Villkor och regler för Trelleborgs Energiförsäljning AB:s Facebook-tävlingar Detta är regler och villkor gällande Trelleborgs Energiförsäljning AB:s Facebook-tävlingar som publiceras på www.facebook.com/trelleborgsenergiforsaljning. När du deltar i tävlingar via denna sajt godkänner du dessa regler och villkor.

Allmänna regler
1. Tävlingen organiseras av Trelleborgs Energiförsäljning AB, Sankt Nicolai plan 3, 231 43 Trelleborg.
2. Anställda hos Trelleborgs Energiförsäljning AB samt deras familjemedlemmar eller andra personer som hjälpt till med att organisera tävlingen får inte delta i Trelleborgs Energiförsäljning AB:s tävlingar.
3. Det finns ingen avgift eller krav på köp för att delta Trelleborgs Energiförsäljning AB:s tävlingar.
4. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.
5. Din facebook-profil måste vara skapad i enlighet med Facebook community rules. Så kallade ”fejkprofiler” kan inte delta i Trelleborgs Energiförsäljning AB:s tävlingar.
6. Vinnarna utses av en jury bestående av oss som arbetar på Trelleborgs Energiförsäljning AB.
7. Vinnaren utannonseras på Facebook-sidan www.facebook.com/trelleborgsenergiforsaljning genom ett inlägg där vinnarens namn taggas och informeras om vinsten, samt även på denna sida. Vi kontaktar vinnarna efter utannonseringen genom personligt meddelande på Facebook för leverans av vinsten. Om inte vinnaren återkopplat till Trelleborgs Energiförsäljning AB inom 3 dagar från offentliggörandet är Trelleborgs Energiförsäljning AB (genom den utsedda juryn) fria att utse en annan vinnare av tävlingen. Trelleborgs Energiförsäljning AB skickar priset så fort de erhållit vinnarens adressuppgifter, alternativt hämtar vinnaren priset på vårt kontor i Trelleborg.
8. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och inte heller några andra produkter till ett likvärdigt pris kan krävas. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Tävlingregler
För att delta i tävlingen måste du uppfylla följande villkor:
1. vara över 18 år.
2. vara bosatt i Sverige.
3. Inte vara anställd av Trelleborgs Energiförsäljning AB eller familjemedlem till anställd.
4. ha ett användarkonto på Facebook med genuin profil och sanningsenliga uppgifter.
5. samt posta en kommentar på något av de tävlingsrelaterade inläggen på Facebook-sidan www.facebook.com/trelleborgsenergiforsaljning.

Personlig information
Namn på vinnarna kommer att tillkännages när de utannonseras på www.facebook.com/trelleborgsenergiforsaljning. Vinnarnas identitet kommer inte att användas av Trelleborgs Energiförsäljning AB och dess partners för annat än tävlingen. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål.

Dessa villkor och alla förehavanden i anslutning till Trelleborgs Energiförsäljning AB:s tävlingar regleras av svensk lagstiftning.